Tandläkare sökes 16 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Jan-Ove Rova
Tandhuset kronan slog upp sina dörrar i April 2012. Vi var då helt nyetablerade. Nu är vi den enda privata kliniken i hela samhället. Vi flyttar till nya lokaler nu i Mars 2019 med fem beh. rum samt op. sal. Vår nya lokal är helt fantastisk och utformad så att både personal och patienter kommer trivas.

Arbetsuppgifter

Bedriva sedvanlig allmäntandvård men även annan slags tandvård, ex. kirurgi, ortodonit etc.

Övrig information

Vi är en klinik som bedriver all slags tandvård, från bastandvård till omfattande protetik. Vi är nischade inom kirurgi och bedriver konsult verksamhet i länet inom implantat kirurgi. Vi utför även ortodonti behandlingar med fast apparatur. Vid kliniken arbetar idag en tandläkare, en hygienist samt tre tandsköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med några års vana från allmäntandvård. Kvalitets medveten. Även du som saknar erfarenhet kan du bli aktuell om du har dem rätta kvalifikationer, goda personliga egenskaper, vilja till utveckling etc.

Personliga egenskaper

Framåt, tycka om sitt jobb och ha en stark vilja till att utvecklas. Jobba med kvalitet.

Antal tjänster

1

Adress

Jan-Ove Rova, Nygrensvägen 3, 94233 Älvsbyn

E-post för ansökan

jan-ove.rova@ptj.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Jan-Ove Rova, Nygrensvägen 3, 94233 Älvsbyn
Senaste dag: 2019-02-20
AMS-ID: 8112660

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.