Tandsköterska till Haparanda, Övertorneå, Överkalix och Kalix 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Folktandvården Östra Norrbotten
Referensnummer: 196712

Om arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten har visionen ”en frisk mun i alla åldrar” och har som främsta uppgift att erbjuda barn- och ungdomar avgiftsfri tandvård, säkerställa specialisttandvård och bedriva vuxentandvård där god service och patientnöjdhet är viktiga incitament. I Region Norrbotten finns 23 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Vi söker nu tandsköterska till verksamhetsområdet HÖÖK, som omfattar klinikerna Haparanda, Övertorneå, Överkalix och Kalix. Välkommen till oss, arbetsplatser där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!

Arbetsuppgifter

Att jobba som tandsköterska hos oss innebär både kliniskt och administrativt patientarbete med stor vikt på flexibilitet. Arbetsuppgifter innefattar teamarbete, eget patientarbete så väl som assistans och arbete i både steril och reception. Du som är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor. Läs gärna mer på http://www.nll.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-i-Folktandvarden/Trainee-i-Folktandvarden/

Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att tandsköterskan ingår i ett team med tandläkare och tandhygienist och vi arbetar med flödespass, lagningspass och frakturpass. Tandsköterskans arbetsuppgifter blir med varierande och vi får en ökad patientgenomströmning för hela teamet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Som person är du engagerad, positiv och tar ansvar för dina uppgifter. Du arbetar kvalitetsinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål, men lägger även stor vikt vid omhändertagande och service.
Som tandsköterska hos oss behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en utåtriktad person som har en vilja att utveckla dig inom yrket. God datorvana är nödvändigt, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Du anställs inom verksamhetsområdet HÖÖK, med placering vid någon av klinikerna. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef Kerstin Pettersson, 0923-760 15, kerstin.u.pettersson@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vision, Johanna Kajava, 0923-760 11, johanna.kajava@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-10

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-02-10
AMS-ID: 8095084

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.