Tandteknik Norr i Luleå söker vikarierande assistent 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Laboratoriet i Luleå
Referensnummer: 195730

Om arbetsplatsen

Tandteknik Norr är den samlade tandtekniska verksamheten inom Folktandvården, Region Norrbotten. Vi har laboratorier i Piteå, Arjeplog, Gällivare, Kiruna och Luleå. Idag är vi 22 tandtekniker samt en assistent som tillsammans arbetar för verksamhetsidén ”Vår tandteknik – ert första val”.
 
Din placering blir vid laboratoriet i Luleå. Vi håller till i ljusa lokaler i centrala Luleå. Här arbetar 11 tandtekniker med tandburen och avtagbar protetik, implantat, bettfysiologi och ortodonti samt en assistent.
Läs mer om oss på http://www.norrbotten.se  
 
En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Här finns allt i ett – naturupplevelser, shopping och evenemang, sport, kultur och nöjen. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år. Trevliga promenadstråk, Sveriges största året-runt-skärgård, fina motionsspår och isbanan är andra trevligheter som Luleå kan stoltsera med. Luleå har bra kommunikationer och det är lätt att ta sig till och från staden. Det finns ett väl utbyggt bussnät och 12 mil cykelvägar som plogas vintertid.

Arbetsuppgifter

Då vår nuvarande assistent kommer att gå på föräldraledighet söker vi nu en vikarie under hennes frånvaro. Som assistent på Tandteknik Norr i Luleå kommer du att vara vår första kontakt mot kunder och även arbeta med serviceinriktade arbetsuppgifter inom laboratoriet.
 
Du har kontakter med våra kunder och leverantörer via telefon och e-post, bokar arbeten samt sköter enhetens fakturering, handhar inkommande och utgående post, beställer varor och hanterar tvätt. Du kan även komma att arbeta med enklare tandtekniska arbetsuppgifter som till exempel gipsarbeten. I arbetet förekommer även tyngre moment som t.ex. tunga gipskartonger som ska flyttas samt annat som kräver god fysik.

Din bakgrund

Vi söker dig som är engagerad, positiv och levererar god service. Du är även en duktig samordnare som trivs med många varierande arbetsuppgifter samtidigt. Vi lägger stor vikt vid dokumenterat god samarbetsförmåga och goda erfarenheter från ett varierat servicearbete. Du ska även ha vana att använda dator som ditt arbetsverktyg, samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser det som meriterande om du har tandvårdsbakgrund, gärna som tandtekniker.

Anställningsfakta

Anställningen är ett vikariat på heltid till 2019-01-25, med möjlighet till förlängning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande.
 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vill du veta mer?

För mer information om jobbet kontakta Marianne Ek-Holmkvist, verksamhetschef
marianne.ek-holmkvist@norrbotten.se
tel. 0920-717 07

Fackliga företrädare

Jenny Lindman, Vision
Jenny.Lindman@norrbotten.se
tel. 0911-776 92
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-15

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-04-15
AMS-ID: 7619454

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.