Tekniker Gruvmedia 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om tjänsten

Gruvmedia bygger, underhåller och utför akut felavhjälpning på infrastrukturen i Kirunas underjordgruva. Infrastrukturen består av sekundärventilation, borrvatten, dräneringsvägar, dricksvatten, elanläggningar (upp till 1000v) samt fasta vattenreningsanläggningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta gränslöst inom gruvans verksamhet med frågor och ärenden gällande processvatten och dricksvatten. Du ska hjälpa projektgrupper med olika frågor inom processvatten samt driva egna projekt. Utöver detta ska du vara behjälplig med support och felsökningar mot borrvattensystem underjord, exempelvis rasborrning och produktion.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik. Vi ser också att du har några års erfarenhet av arbete med pumpar i industriell miljö då det till stora delar ingår i arbetet. Du ska vara stresstålig, självgående och arbetar lugnt och metodiskt. Gruvvana och C-körkort är meriterande. Körkort klass B är ett krav och arbetstiden är förlagd till dagtid Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Antal tjänster

1

Adress

LKAB Berg & Betong AB, Box 817, 98128 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB Berg & Betong AB, Box 817, 98128 KIRUNA
Senaste dag: 2018-08-27
AMS-ID: 0018-411237

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.