Teknisk kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Kalix 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

MedHelp AB är ett väletablerat företag som tillhandahåller kvalitetssäkrade, kundanpassade tjänster inom eHälsa. Vi utvecklar och underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriage, monitorering, sjuk- och friskanmälan och andra digitala tjänster. Läs mer på medhelp.se

Vi söker nu en ny medarbetare med intresse av IT, som kan komplettera vårt kundtjänstteam i Kalix.
Rollen innefattar mycket kundkontakt och samarbete med våra IT-avdelningar och andra enheter/roller i vårt företag med fokus mot våra tjänster Sjuk och Frisk och Chefsstöd.

Vi söker dig med ett intresse för teknik och system med goda kunskaper om Office 365, du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Språkkunskaper som norska och finska är meriterande, likaså erfarenhet av arbete inom systemsupport och IT relaterad problemlösning.

Du kommer att ha en samordnande roll i samband med kundstarter där du är navet mellan kunden och våra IT-avdelningar, du ska kunna föra en dialog med våra kunder om uppsättningar av integrationer och filöverföringar med stöd av vår IT. Utifrån kundens organisation jobbar du för att hitta bästa möjliga uppsättningen av kunden i vårt system, och praktiskt startar upp kunden. Rollen innefattar även support i våra tjänster system och applikationer.

Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är serviceinriktad, ansvarstagande och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Vår organisation kräver att du har god samarbetsförmåga samt att du ser det som en självklarhet att vid behov anta olika roller och uppdrag och tidvis kunna arbeta i högt tempo.

Du blir en del av ett härligt och glatt team som arbetar med kundsupport och olika administrativa arbetsuppgifter, ett team som alltid har våra kunder i fokus.

Antal tjänster

1

Adress

MedHelp AB, Köpmannagatan 1, 95234 KALIX

E-post för ansökan

monika.akvist-johansson@medhelp.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: MedHelp AB, Köpmannagatan 1, 95234 KALIX
Senaste dag: 2019-01-02
AMS-ID: 0018-679347

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.