Teknisk säljare region Norr 29 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en driven och målinriktad säljare med kunden i fokus? Made for Sales söker just nu en teknisk säljare till världsledande ABB för att driva försäljningen av instrument och analys under affärsområdet Instrumentation, i region Norr.

I rollen som säljare blir du ansvarig för att identifiera, driva och utveckla nya och befintliga kunder i svensk industri bl.a. inom papper & massa, energi, vatten & avlopp samt gruvor i regionen Norr (distrikt Umeå och norr över). Du jobbar strategiskt och systematiskt med hög aktivitet för att nå god kvalité i dina kundkontakter. Du hanterar kontinuerliga beställningar och förväntas kunna bistå dina kunder med tekniska lösningar. Du arbetar mot en individuell action plan och samverkar med Account Teams och lokalt business center för att hitta nya kontaktytor och nya lösningar för ABB:s kunder. I rollen driver du säljprocessen självständigt och med hjälp från produktchefer, innesäljare och teknisk support. Du kommer att resa en hel del för att möta dina kunder ute på plats.

Vi söker dig som är en drivande, relationsbyggande och initiativrik säljare med minst 4 års erfarenhet av försäljning med goda resultat, med fördel mot svensk industri. Du har en teknisk högskoleutbildning i grunden och är tekniskt intresserad. För att lyckas i rollen är du business smart och trivs bäst ute hos kund, du är strategisk i ditt sätt att sälja och har en stark förmåga att bygga goda relationer på alla nivåer inom en kunds organisation. Ditt driv, affärssinne och att du är idérik och självgående kommer att vara andra viktiga framgångsfaktorer. Du är van vid att arbeta i CRM-system, kan hantera moderna IT-hjälpmedel och har inga problem med att använda svenska och engelska i tal och skrift.

Du erbjuds möjligheten att komma in i en spännande säljroll i ett världsledande bolag inom kraft- och automationsteknik med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. ABB har ca 140 000 medarbetare i 100 länder och en omsättning på 40 miljarder dollar. Inom avdelning Instrumentation jobbar idag 25 medarbetare på fem orter i Sverige. Rollen präglas av frihet under ansvar och du kommer att kunna påverka din roll och arbetsuppgifter. Du ingår i ett kunnigt team med bra klimat och engagerade kollegor. Som säljare på ABB får du möjligheten att jobba via nätverkande och samverka med andra affärsområden av ABB. I uppdraget är du anställd som konsult hos Made for Sales.

Lockas du av möjligheten att utvecklas som säljare i ett världsledande företag? Sänd din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

ABB är ett ledande företag inom kraft- och automationsteknik. Deras lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för kunder inom energi, industri, transport och infrastruktur. ABB-koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 140 000 medarbetare. ABB Instrumentation är en avdelning inom ABB:s division Industrial Automation med ca 25 medarbetare på 5 orter över hela Sverige.

Antal tjänster

1

Adress

Made for Sales AB, St Eriksgatan 63, 11234 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Made for Sales AB, St Eriksgatan 63, 11234 Stockholm
Senaste dag: 2019-03-25
AMS-ID: 8108186

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.