Timvikarier, Sattajärvi förskola 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vill du ha ett omväxlande arbete där du möter nyfikna barn och får värdefulla erfarenheter? Som timvikarie är du en värdefull tillgång för våra barn och verksamheten. Sattajärvi förskola är en förskola med en avdelning, blandad åldergrupp 1-5år.

Arbetsuppgifter

Arbetslaget utvecklar och anpassar lärmiljöer som stöttar, stimulerar och utmanar barns lärande i förhållande till verksamhetens mål. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. Som korttidsvikarie tillhör du Pajala kommuns bemanningsenhet, som är en central enhet som administrerar och förmedlar vikarier till b.la våra förskolor. Du planerar själv in din tillgängliga tid och lägger in dagar och tider du kan arbeta i vårt administrativa system

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du är flexibel, engagerad, initiativtagande och har förmåga att lyssna in och skapa förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Tillträde: Snarast möjligt. Rekryteringen kommer att ske löpande.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2019-03-29
AMS-ID: 8192222

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.