Timvikarier sökes till dövblind kund i Piteå 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad kan Frösunda erbjuda mig?

* Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
* Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
* Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Piteå med start så fort som möjligt. Kunden är en 29-årig tjej som är dövblind som ser fram emot att komma ut och göra trevliga saker tillsammans med dig och andra. Hon gillar djur och är en hejare på datorer, hon vill också komma igång med träning så det är roligt om du gillar det också! Arbetstiderna varierar men är förlagt till mestadels dagtid och eftermiddagar. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
 
 Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Du ska kunna teckenspråk och det är meriterande om du kan taktilt teckenspråk eller har en vilja att lära dig det. Har du körkort så är det positivt då bil finns att tillgå. Hund vistas i hemmet emellanåt så det är viktigt att du inte är allergisk.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, dock helst så fort som möjligt.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Antal tjänster

2

Adress

Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå
Senaste dag: 2018-03-23
AMS-ID: 7614130

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.