Trafikverket i Luleå söker Projektadministratör 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du duktig på kommunikation och motiveras av att arbeta administrativt? Trafikverket i Luleå söker ett administrativt stöd till ett internt projekt gällande regelverk som ska användas av hela Sveriges järnvägsbransch. Gillar du även att arbeta självständigt och är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket? Vänta då inte med att skicka in din ansökan, vårt urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektadministratör till verksamhetsområdet Underhåll i Luleå. Du kommer att arbeta på ett kontor med öppna, stora rum och där kunskapsöverföringen mellan medarbetarna ses som en självklarhet. Du kommer ingå i en enhet tillsammans med 15 andra personer och för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer en kortare introduktion att ges initialt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Trafikverkets intention är att du på sikt ska kunna fortsätta att arbeta i deras projekt i en administrativ roll, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och behovet finns.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER

Din roll på trafikverket är att att bistå som administrativt stöd, där ditt fokus blir att stötta specialister i sitt dagliga arbete. Det administrativa arbetet kommer utföras i kravdatabasprogrammet DOORS. Ditt uppdrag är främst att få informationen att se tydlig och prydlig ut, då regelverket du kommer att administrera ska användas av hela järnvägsbranschen i Sverige. Fokus för dina arbetsuppgifter är att samordna tekniska dokument, att se helheten och kunna strukturera upp dokument på ett lättförståeligt sätt.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en teknisk universitetsutbildning alternativt att du har erfarenhet av att tidigare arbetat administrativt med textkommunikation.

* Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då uppdraget utförs i ett program samt i ett projekt som kräver det.

Det anses meriterande om du arbetat med kravdatabasprogrammet DOORS sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Som person är tycker du om att ta initiativ och du vågar fråga om problem uppstår. Vi söker en person som är driven och som är noggrann i sitt sätt att arbeta. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och tycker om att arbeta efter givna ramar och struktur.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid fram till årsskiftet
* Placering: Luleå

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Trafikverkets uppgift är att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell – och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom allt detta kan du vara med och bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Både stadsmiljöer och landsbygd kan utvecklas när transportmöjligheterna är anpassade till människors behov.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-07-12
AMS-ID: 7766127

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.