Trainee sjuksköterska till IVA, Sunderby sjukhus 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Sunderby sjukhus
Referensnummer: 198309

Om arbetsplatsen

Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör division länssjukvård och består av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Enheten i Sunderbyn innefattar anestesi, intensivvård, DKE/UVA, sterilcentral, smärtenhet samt läkarsektioner i Sunderbyn och Piteå.

Nu söker intensivvårdsavdelningen, IVA, vid Sunderby sjukhus dig som är sjuksköterska och som är intresserad av att utveckla dig i din profession. Du har även ett stort intresse av att öka dina kunskaper kring vård av patienter med svikt i de vitala funktionerna.

Arbetsuppgifter

Arbetet på intensivvårdsavdelningen är spännande och lärorikt. Du kommer att ta hand om patienter som är nyopererade, som varit med om trauma eller som är svårt sjuka. Även vården av anhöriga är av stor vikt för oss. Intensivvårdsavdelningen har 20 vårdplatser uppdelade mellan IVA och post-op. Vi bedriver avancerad vård av svårt sjuka patienter vilket ställer krav på kvalificerad personal dygnet runt.
Arbetet som trainee sjuksköterska ger dig som sjuksköterska en unik möjlighet till en lugn introduktion under en längre tidsperiod. Du arbetar integrerat i team bestående av läkare, intensivvårdssjuksköterskor och undersköterskor kring patienter i behov av cirkulatoriskt och respiratoriskt stöd och behandling. Vi är även del i ett akutteam vid exempelvis trauma eller akutlarm på sjukhuset samt fungerar som mobil intensivvårdsgrupp på sjukhuset.

Din bakgrund

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att söka vidareutbildning och med avsikt att gå vidareutbildning inom intensivvård. Några års erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande. Samt att du även har minst 2 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Du som söker ser service och flexibilitet som en självklarhet, kan hantera akuta och stressfyllda situationer, är intresserad av vårdutveckling och sätter patienten i fokus. Vidare har du god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med kollegor, både externt och internt. Du har en positiv grundinställning till förändrings-, kvalitets- och utvecklingsarbete

Anställningsfakta

Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning, heltid. Dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning.

Vi erbjuder:
• Introduktion som skräddarsys efter dina behov med erfaren handledare.
• Självständiga arbetsuppgifter med stöd av handledare.
• Interna föreläsningar på avdelning.
• Genomgång i HLR (A-HLR) och barn-HLR.
• Mentor med gemensamma träffar.
• Studielön, efter prövning, vid utbildning till specialistsjuksköterska inom intensivvård

Vill du veta mer?

Enhetschef Therese Sundbom, 0920-28 23 27, therese.sundbom@norrbotten.se  
Therese Apelqvist, 0920-282640, therese.apelqvist@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Carina Nilsson carina.nilsson@norrbotten.se, 0920-28 20 57 

Vårdförbundet, Martina Wikström, martina.wikström@norrbotten.se, 0920-28 20 57

Sista ansökningsdag är den: 2019-09-03

Antal tjänster

2

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-09-03
AMS-ID: 8400275

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.