Tränare Arvidsjaur alpina skidgymnasium 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Tränare till Arvidsjaurs alpina skidgymnasium

Hösten 2019 startar det nya alpina skidgymnasiet i Arvidsjaur. För närvarande är en tränare anställd och håller på att bygga upp verksamheten. Vi söker nu nästa tränare som skall vara med från början när den första kullen skidåkande elever kommer.

Det är lätt att vara skidåkare i Arvidsjaur. Vi har 5 minuter till alla träningsanläggningar i samhället, inklusive vår hemmabacke Prästberget. Ytterligare 3 bra skidanläggningar finns inom 9 mils avstånd. Under hösten -19 avser Arvidsjaurs kommun att investera i ett nytt snökanonsystem på Prästberget. Det innebär att vi kan vara mycket tidiga på egen snö.

Vi vill vara ett NYTT skidgymnasium med allt vad det kan innebära. Därför vill du våga pröva nya vägar, metoder och upplägg för att fostra duktiga tävlingsåkare. Att eleverna skall vara skadefria och bra allroundskidåkare är centralt i vår träningsidé. Därför kommer vi att investera mycket tid i skadeförebyggande fysisk träning och alla former av skidåkning de första åren, för att senare plocka ut vinsten av detta i tävlingsresultat.

Ditt tränarfokus kommer att ligga på skidåkningen. Du är genuint intresserad av skidteknik och utveckling av skidåkare. För dig har varje träning ett syfte och ett mål. Som ledare är du tydlig, ödmjuk och konsekvent. Du är ett föredöme och backar inte för att hänga med på ett jobbigt fyspass med eleverna. Vidare kommer du att vara en viktig del i att forma det nya skidgymnasiet. Sådana chanser får man inte ofta.

Kvalifikationer

  • SATU 2 eller motsvarande, eller erfarenheter som bedöms likvärdiga, och med ambition att fortsätta utvecklas
  • Kunskap och erfarenhet för att kunna utbilda i samtliga delar i ämnet Specialidrott.

? Minst B-körkort

Meriterande

  • Gärna en relativt nyligt avslutad egen karriär.
  • Idrottsmedicinsk utbildning eller erfarenhet.
  • Lärarlegitimation
  • Tränarerfarenhet i ledarroll

Är du ung i sinnet, stark i kroppen och modig i handling! Gillar du att jobba med ungdomar som har ambitioner? Sök jobbet. Vi vill ha både kvinnliga och manliga tränare på Arvidsjaurs skidgymnasium.Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsgraden är 100% från och med 2019-08-01. Anställningsformen är en semestertjänst med oreglerad arbetstid. Provanställning kan bli aktuell.

Arbetstiden är som nämnd oreglerad och jobbet innebär i vanlig ordning helgarbete, kvällsarbete, bilkörning, bortavaro och kalla dagar i backen. Jobbet har även en stor frihetsgrad med bra möjligheter till kompetensutveckling och planering av egen arbetstid.

OBS! Sista ansökningsdag är 2019-02-28. Men vänta inte, vi utvärderar ansökningar och anställer löpande det vill säga direkt vi hittar rätt kandidat.

Kontakt

Huvudtränare

Thomas Lindberg, TTLG65@arvidsjaur.se

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Antal tjänster

1

Adress

Arvidsjaurs kommun, Fiskarvägen 4, 93333 ARVIDSJAUR

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Arvidsjaurs kommun, Fiskarvägen 4, 93333 ARVIDSJAUR
Senaste dag: 2019-02-28
AMS-ID: 8099180

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.