Tullverket söker kravanalytiker / testledare, dokument – och ärendehantering 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Tullverket är en statlig myndighet som kontrollerar flödet av varor in och ut ur Sverige, bidrar till ett säkert samhälle och konkurrensneutral handel. Vi förenklar den legala handeln och förhindrar den illegala genom att erbjuda smidiga tullrutiner för utrikeshandeln, en enkel gränspassage för resande och ett effektivt gränsskydd. Vårt uppdrag kommer från Sveriges riksdag och regering. Tullverket grundades 1636 och har i dag cirka 2 000 anställda. Generaltulldirektör är Therese Mattsson.

Tullverkets IT-avdelning är lokaliserad till Luleå och består idag av ca 180 medarbetare. Avdelningen utgör ett stöd för hela Tullverket och levererar olika typer av tjänster inom olika områden till Tullverkets kärnverksamhet och övriga avdelningar. IT-avdelningen ansvarar för Tullverkets IT-produktion och IT-utveckling samt för den kort- och långsiktiga planeringen av verksamheten ur ett IT-perspektiv. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Du kommer i huvudsak att ingå i ett team som arbetar med en produkt för dokument- och ärendehantering. I din roll som kravanalytiker deltar du i verksamhetsanalyser där du har kompetensen att omsätta verksamhetens behov till krav och agera beställare mot den externa leverantören för produkten. 

Som testledare ansvarar du för att ta emot och koordinera installationer av leveranser från extern leverantör. Du ansvarar även för att planera, leda och utvärdera tester i syfte att säkerställa god kvalitet på leveranser. 

Du kommer att ha stort eget ansvar vilket kräver att du har förmågan att ta egna initiativ och driva arbetet framåt. 

Arbetet innebär samverkan i olika forum inom Tullverket och IT-avdelningen men också mot andra myndigheter och externa leverantörer. Det ställer krav på god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. 

Vi söker dig som har: 

akademisk utbildning inom IT eller motsvarande
erfarenhet av kravhantering inom IT-utveckling
erfarenhet av testledning inom IT-utveckling
goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.       
Det är meriterande om du har:

erfarenhet av system för dokument- och ärendehantering
erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystemet Public 360
erfarenhet av workshopledning
erfarenhet av agil utveckling
erfarenhet av leverantörskontakter
kunskap om verksamhetsanalyser och processorientering
Personliga egenskaper  

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som kravanalytiker/testledare. 

Du är mål- och resultatinriktad, prestigelös, tar initiativ, ser möjligheter och trivs i rollen att leda krav och testarbete. 

Som person är du kommunikativ, en social lagspelare med ödmjukhet och prestigelöshet som viktiga personlighetsdrag. Du är nyfiken, ambitiös, resultatinriktad och ser möjligheter samt brinner för det du gör. Du har lätt för att samarbeta med andra i team samtidigt som du kan arbeta självständigt. 

För dig är Tullverkets värdegrund helhetssyn, nytänkande och ansvarstagande något helt naturligt. 

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!                

Övrigt 

Placeringsort Luleå. 

Referensnummer: PER 2018-316. 

Visst resande förekommer i begränsad omfattning, i huvudsak inrikes.

Tullverket värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk mångfald tillför. 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan beslut om anställning fattas kommer du att få genomgå drogtest. Tullverket kommer också att begära ett utdrag från Polisens brotts- och belastningsregister. 

För mer information och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Sara Nygren, tel. 0920-25 98 28. För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att ringa Tullverkets PA-support, tel. 060-67 25 85. 

Fackliga företrädare är för OFR-P/TULL-KUST, Anders Nilsson tel. 0920-25 96 31 och för Saco-S, Ann-Louise Travehed, 0920-25 96 65. 

Din ansökan ska ha inkommit till Tullverket senast den 1:a maj 2018 . Du ansöker via det elektroniska ansökningsformuläret här nedan.

Antal tjänster

1

Adress

Tullverket, -, 11298 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Tullverket, -, 11298 Stockholm
Senaste dag: 2018-05-01
AMS-ID: 7667285

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.