Underhållsingenjör inom Automation 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är intresserad av underhållsarbete inom el-automation! Har du ett gediget teknikintresse och din yrkesbakgrund inom el-automation har vi nu en vakans i två av våra Anrikningsverk i Kiruna. Som underhållsingenjör inom automation kommer du att arbeta med underhållsutveckling och problemlösning inom processautomation. Centralt är att ständigt förbättra, utveckla och effektivisera sektionens områden och anläggningar för att minska längden samt antalet störningar orsakade av automationsproblem. Arbetet innefattar såväl avhjälpande metoder som förebyggande/strategiskt underhåll. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av: . Att leda och planera den strategiska utvecklingen av underhåll inom processautomation i Anrikningsverken tillsammans med planering/beredning, Produktionschefen inom el/automation och övriga ingenjörer. . Att skapa nätverk med externa och interna kompetenser . Att bevaka det långsiktiga investeringsbehovet och bereda framtida investeringar . Att leda och delta i förbättringsgrupper . Att kontinuerligt detektera, analysera och lösa problemställningar inom processautomationsområdet . Att ansvara för framtagande av underhållsplaner för automationsområdet . Att prioritera, planera och samordna underhållsaktiviteter inom automation till planerade underhållsstopp.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning med relevant inriktning eller med kunskaper förvärvat på annat sätt tex har du din bakgrund inom el/automation. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom processautomation eller processindustrin överlag. Du ska vara analytisk och du ska vara kommunikativ då du samarbetar med andra roller och yrkesgrupper i underhållsarbetet. För att trivas i rollen ska du ha ett gediget teknikintresse och tycka om att driva arbetet framåt i samarbete med andra. Stor vikt sätts personlig lämplighet. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Urval och intervjuer genomförs löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. För ytterligare information är du välkommen att kontakta Sektionschef Jonas Wasara, 0980-68232, jonas.wasara@lkab.com För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Annelie Uusitalo, 0980-621 43, annelie.uusitalo@lkab.com Fackliga representanter: Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50. Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-725 08 Peter Johansson för Akademikerföreningen, peter.jan.johansson@lkab.com, 0980-622 39 Per Eriksson för IF Metall, per.eriksson@lkab.com, 0980-719 72

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2018-12-31
AMS-ID: 0018-666100

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.