Underhållsplanerare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två underhållsplanerare till enhet Verksamhetsstyrning på Underhållsdistrikt Nord inom verksamhetsområde Underhåll.

Som underhållsplanerare kommer du att ansvara för att samordna och följa upp åtgärder i underhållsplanen. Du tar emot interna beställningar, följer upp att dessa utförs och tar fram konsekvensbeskrivningar utifrån olika scenarier i underhållsplanen. Du har ett nära samarbete både med de interna beställarna, med enhetschefer och projektledare på distriktet och övriga inom verksamhetsstyrning. I rollen deltar du aktivt i koordineringen av trafikpåverkande åtgärder i region Nord. För ena tjänsten är inriktningen i första hand mot planering inom väg och för den andra inom järnväg, men med ett nära samarbete mellan varandra.

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen 180 hp (120p) inom teknik, ekonomi eller samhällsplanering. Alternativt har du annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig. Stor del av planeringsarbetet sker i Excel, varav det förväntas att du behärskar det. Det är meriterande om du har erfarenhet av regional eller nationell planering eller har anläggningstekniska kunskaper. En annan del som vi värderar som meriterande är viss kunskap i ekonomi.

För att lyckas i rollen som underhållsplanerare är du van att arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera, du har en problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar.

Tester kan förekomma i processen.

Antal tjänster

1

Adress

Trafikverket, Rödavägen, 78189 Borlänge

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Trafikverket, Rödavägen, 78189 Borlänge
Senaste dag: 2018-05-03
AMS-ID: 7667645

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.