Underhållstekniker till Svappavaara 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Nu söker vi en underhållstekniker till vår vagnsservice i Pitkäjärvi, Svappavaara, där vi underhåller Kaunis Irons malmvagnar.

Vi söker dig som mot god ersättning och långhelg varannan helg vill jobba nattskift med start kl 03.00. Jämn vecka jobbar vi måndag till fredag och udda vecka endast måndag till onsdag.

Erfarenhet av montagejobb eller mekaniskt underhållsarbete är meriterande men inget krav. Vi ser gärna sökande utan sådan erfarenhet, men med lust att lära.

För tjänsten krävs B-körkort.

Kiruna Wagon utvecklar och tillverkar tågburna malmtransportlösningar för den globala marknaden. Genom vår del i Sveriges största vagnsprojekt – tillverkningen av LKAB:s nya modell av malmvagn har vi gjort oss kända som en pålitlig leverantör av kostnadseffektiva logistiklösningar till den moderna gruvindustrin.

Arbetet som underhållstekniker är förlagt till vår vagnsservice i Pitkäjärvi, Svappavaara, där vi underhåller Kaunis Irons malmvagnar.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats där du får möjlighet att utveckla dig i din yrkesroll och där ditt arbete kommer att bli sett och uppskattat. I Kiruna kommun finns fina möjligheter att kombinera arbetslivet med en aktiv fritid i storslagen natur.

Antal tjänster

1

Adress

Kiruna Wagon AB, Truckverkstan Lkab, 98138 Kiruna

E-post för ansökan

mattias.gustafsson@kirunawagon.com

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kiruna Wagon AB, Truckverkstan Lkab, 98138 Kiruna
Senaste dag: 2019-01-02
AMS-ID: 22967092

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.