Undersköterska 70% till nyberga 3d 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Nyberga 3D är en demensenhet med fem boendeplatser. 3D samverkar med 2D och 4D i schemaläggning och bemanning. Du får därmed möjlighet att i viss mån arbeta på alla dessa enheter. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg.

Arbetsuppgifter

I undersköterskans arbetsuppgifter ingår att ge daglig vård och omsorg samt vardagsrehabilitering till de som bor på avdelningen. Att vara ett stöd för pensionärerna i vardagliga aktiviteter och personlig vård. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Dokumentation är en viktig del i arbetet. Vi tillämpar ett salutogent förhållnings- och arbetssätt, med den enskilde pensionärens individuella behov i centrum.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som ger undersköterska kompetens samt kunskaper i det svenska språket för att kunna uttrycka sig muntligt och skriftligt. Demensutbildning är meriterande

Vi erbjuder tillsvidareanställning med tillträde 2018-08-13
Sista ansökningsdag 2018-07-01

Lön

Lönen är individuell, ange löneanspråk.

Allmänt

Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.
Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar om tjänsten

Rekryterande chef, Monica Sundkvist tfn 0929-17223
Facklig representant, Kommunal tfn 0929-17270

Antal tjänster

1

Adress

Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN
Senaste dag: 2018-07-01
AMS-ID: 7767071

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.