Undersköterska deltid Junosuando 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vi söker två undersköterskor deltid 75 % till hemtjänsten i Junosuando. Arbetet sker tillsammans med andra undersköterskor, vårdbiträden och omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Verksamheten arbetar med individens behov i centrum.

Arbetsuppgifter: Du bistår brukare med personlig omvårdnad samt på delegering av ansvarig sjuksköterska utför du medicinska arbetsuppgifter. I arbetet ingår också att dokumentera utförda åtgärder och händelser. Beredskap ingår i tjänstgöring.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är undersköterska eller har en liknande utbildning och gärna erfarenhet av äldreomsorgen.

Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska. Därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda dessa språk.

Ansökningar tas endast emot elektroniskt via vårt rekryteringsverktyg HR-supporten.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser och ser gärna sökande som bidrar till detta. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se. Annons och rekryteringsföretag undanbedes!

Antal tjänster

2

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-11-16
AMS-ID: 8001320

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.