Undersköterska, Piteå 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Medicin och rehabiliteringskliniken/specialistmottagning
Referensnummer: 196655

Om arbetsplatsen

Medicin- och rehabiliteringskliniken har fem somatiska vårdavdelningar samt enheter för paramedicin, öppenvårdsrehabilitering, hemodialys, specialistmottagning och behandlingsenhet. Sammanlagt finns här cirka 300 medarbetare. Vi arbetar efter klinikens värdegrund som ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på specialistmottagningen arbetar du tillsammans med specialistläkare inom ortopedi, kirurgi, urologi och internmedicin. Mottagningsarbetet innefattar bland annat uppgifter som assistera läkarnas mottagning vid operativa ingrepp, undersökningar, arbets-EKG och gipsbehandlingar. Arbetet består även av egen mottagning för sårmottagning och arbete med provtagning i mottagningens lab. Det förekommer även arbete i mottagningens reception/kassa.

Din bakgrund

Vi söker dig som är undersköterska som har erfarenhet av mottagningsarbete inom verksamhetsområdena. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt bemötande gentemot såväl patienter som medarbetare. Ditt arbetssätt är patientfokuserat och du har en hög ansvars- och servicekänsla. Vidare har du god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med kollegor, både externt och internt.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid.

Vill du veta mer?

Per Ölund, enhetschef
0911-75263
per.olund@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Stina Bergström, kommunal
0911-75303
stina.bergstrom@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-01-20

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-01-20
AMS-ID: 8071303

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.