Undersköterskor – semestervikariat, Piteå 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Piteå älvdals sjukhus
Referensnummer: 194359

Om arbetsplatsen

Piteå älvdals sjukhus är ett länsdelssjukhus och länscentrum för planerad ortopedi. Här finns akutmottagning som är öppen dygnet runt, intensivvård, operation och ambulans. Här finns även enheter för internmedicin, geriatrik/
akutgeriatrik, rehabilitering, palliation och dialys. Vuxenpsykiatri, Barn- och ungdomssjukvård, Kvinnosjukvård,
Ögon- samt Öron/Näsa/ Hals-mottagning och Folktandvård finns också vid Piteå älvdals sjukhus. Sjukhuset har 900 anställda och 118 vårdplatser varav 20 tillhör psykiatrisk vårdenhet. I Piteå närsjukvårdsområde finns även 8 hälsocentraler och länsgemensamma psykiatrin i Öjebyn.

Arbetsuppgifter

semestervikariaten görs en samordnad rekrytering. Vi erbjuder arbete som ska vara utvecklande för dig utifrån möjligheterna på varje arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på enhet. Detta omfattar bland annat medicintekniska uppgifter såsom att assistera läkare vid patientbesök, assistera i laboratorium, mäta blodtryck och göra såromläggningar Dina primära arbetsuppgifter tenderar att omfatta patientnära aktiviteter. Detta kan innebära att assistera patienter med exempelvis bädda sängar, personlig hygien, måltider samt att sitta ner och samtala om patienter är i behov av det. Andra arbetsuppgifter som ingår är kontakt med anhöriga och skapa trygghet hos patienter.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med krav att du har läst kursen akutsjukvård 200p eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser som likvärdig.
 
Bifoga ert betyg i ansökan!
 
Erfarenhet av arbete inom intern medicin är meriterande. Du är stresstålig och har god förmåga att anpassa dig till varierande situationer och kan planera och prioritera ditt arbete. Du är ansvarsfull och tar egna initiativ samt underlättar för hela arbetslaget när det behövs. Stor läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsfakta

Semestervikariat sommaren 2018 med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Cathrine Granberg, enhetschef Bemanningsenheten, 072-244 77 21, cathrine.granberg@norrbotten.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Kommunal, 0920-28 43 77 eller 0920-28 41 44, region.norrbotten@kommunal.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-15

Antal tjänster

20

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 20
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-04-15
AMS-ID: 7612395

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.