Ungdom i Luleå söker vikarier inom personlig assistans 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
  
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad erbjuder Frösunda medarbetare? 
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar – Frösundaakademin
* Friskvård för visstidsanställda
* En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 
Kunden är en flicka i tonåren som är rullstolsburen och har autism. Hon bor med sin familj i Luleå och har begränsad rörelse- och kommunikationsförmåga. Som assistent krävs att du kan vara behjälplig vid förflyttningar, på- och avklädning och med hygienen. Kunden tycker om att gå på stan, på promenader, ta en fika och har ett bollintresse. Hon ser gärna att du som söker är kvinna, vidare är det meriterande om du har erfarenhet av barn- och ungdomar med funktionsvariationer samt av hjälpmedel. 

Arbetstiderna är i dagsläget förlagda på vardagar mellan 14.00-20.00 och på helger 12.00-20.00. Vi är i  behov av timvikarier som kan finnas tillgängliga vid ordinarie personals frånvaro. Som vikarie värdesätter vi din flexibilitet och tillgänglighet. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Antal tjänster

1

Adress

Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå
Senaste dag: 2019-08-28
AMS-ID: 8403294

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.