Utåtriktad maskot för endagsuppdrag den 24 november! 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en teaterapa som har lätt för att släppa loss? är du tillgänglig för ett endragsuppdrag dagtid den 24 november? Då är det dig vi söker!

För kund räkning söker vi nu en person som vill jobba i rollen som maskot på Skansen. Detta är ett uppdrag för dig som trivs att vara i centrum och som tycker om att uppträda och erbjuda besökarna bästa möjliga vistelse på Skansen.

Detta är ett endagsuppdrag den 24 november förlagt mellan 10.00-16.00. Det är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Låter detta som ett spännande uppdrag? Skicka då in din ansökan redan idag.

Detta är en möjlighet för dig som vill ha extrajobb vid sidan av dina studier, med stora möjligheter till ytterligare uppdrag framöver.

Din profil

Vi söker dig som är minst 165 cm lång då det är en stor kostym som ska bäras upp. Vidare är det viktigt att du inte tycker det är jobbigt att det kan bli instängt i masken. Har du erfarenhet av teater så är det ett stort plus.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Sveavägen 168, 11346 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Sveavägen 168, 11346 Stockholm
Senaste dag: 2018-11-22
AMS-ID: 7999818

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.