UTVECKLANDE HR – CHEF till expansiva Kalix Tele24 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Kalix Tele24 står inför en spännande expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en platt organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.

Kalix Tele24 erbjuder svarsservice i olika former. Från telefonpassning till att ta hand om hela växelfunktionen, dygnet runt, året om. Vi hanterar även olika typer av kundtjänstuppdrag, fullt ut, eller vid behov. Tjänsterna levereras på svenska, norska och finska, samt engelska. Våra kunder är små och stora företag samt myndigheter och organisationer som vill outsourca hela eller delar av sin volym. Kalix Tele24 grundades 1992 och har cirka 160 anställda i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Kalix och vi har dessutom kontor i Haparanda och Stockholm. För mer information besök gärna vår webbplats, www.kalixtele24.se.

Nu söker vi en UTVECKLANDE HR-CHEF med placering i Kalix.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med strategiska och operativa frågor inom personal- och arbetsgivarområdet och driva personalområdets utveckling framåt inom organisationen. Till din hjälp har du en personalspecialist. Löpande löneadministration ligger under ekonomiavdelningen.

Du ansvarar för våra centrala förhandlingar och agerar som stöd vid lokala förhandlingar. Du har personalansvar samt ansvarar för avdelningens budget.

Du kommer att leda arbetet vid lönerevisioner och att upprätthålla vår goda samverkan med arbetstagarorganisationen. 

Vårt strategiska personalarbete fokuserar på att säkerställa vårt behov av kompetensförsörjning och ledarutveckling samt att anställningsvillkor och arbetsrättsliga frågor hanteras i enlighet med gällande lagar och föreskrifter.

Ditt arbete förväntas bidra till att vi alltid uppfattas som en stimulerande arbetsplats med god arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas.

Som personalchef är du direkt underställd VD och självklart ingår du i företagets ledningsgrupp.

Din placeringsort är Kalix och resor till övriga enheter förekommer regelbundet. Vi är öppna för dagspendling till placeringsorten.

Vem är du

Vi tror att du har erfarenhet av HR-chefsrollen alternativt arbetat professionellt inom HR-området ett antal år och nu är redo att ta nästa steg i din utveckling.

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift och förmåga att kunna företräda dina ansvarsområden på ett övertygande sätt. Det är viktigt att du kan arbeta strategiskt såväl som operativt.

Du har god samarbetsförmåga och förmågan att driva och utveckla. Som person känner du ett stort engagemang och motiveras av utmanande arbetsuppgifter samt har en hög grad av självständighet.

Du har högskoleexamen inom personalområdet samt dokumenterad erfarenhet och goda kunskaper när det gäller kompetensförsörjningsfrågor och arbetsmiljö.

Du har goda kunskaper inom det arbetsrättsliga området och god förhandlingsvana.

Låter det intressant?

Läs mer om oss och hur vi arbetar på www.kalixtele24.se, eller följ oss på Facebook och LinkedIn.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu

Eventuella fackliga frågor mailas till unionen@kalixtele24.se

Om du som söker denna tjänst är från annan ort och önskar flytta till placeringsorten så kan vi i denna rekrytering aktivt stötta dig och din familj i de omlokaliseringsfrågor som kan uppkomma.

Notera! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din konfidentiella ansökan senast 31 maj till www.terminalen.nu/rekryteringar

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Antal tjänster

1

Adress

Terminalen Executive Search, Storgatan 9, 97238 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Terminalen Executive Search, Storgatan 9, 97238 Luleå
Senaste dag: 2018-05-31
AMS-ID: 7717728

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.