Utvecklare inom Java och C# sökes till SysPartner 12 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

SysPartner fortsätter expandera som företag och söker nu efter en nyfiken och teknikälskande systemutvecklare till sitt kontor i Luleå. Letar du efter nya utmaningar eller är du i början av din karriär? Då är detta tjänsten för dig!

SysPartner söker nu en systemutvecklare/programmerare för konsultuppdrag på heltid med placering i Luleå. I rollen som konsult kommer du att få ett omväxlande jobb med en mängd olika arbetsuppgifter. Du kommer erbjudas konsultuppdrag där du snabbt utvecklar din egen kompetens och kunskap inom relevanta områden. SysPartners kunder är främst medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

För att komma in i rollen som systemutvecklare och lära känna företaget så är du till en början involverad i interna projekt där du tillsammans med andra bygger upp SysPartners interna system. I utvecklingen av de interna systemen kommer du ges stor frihet till att komma med egna lösningar och implementeringar. Därefter övergår tjänsten mer åt konsultuppdrag med varierande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi tror att du som söker tjänsten är antingen i början av din karriär eller har längre erfarenhet av systemutveckling och letar efter nya utmaningar. Vi ser gärna att du är utbildad civilingenjör/högskoleingenjör inom datateknik eller liknande IT-utbildningar. Erfarenhet och kunskap kan väga upp för avsaknad av utbildning. Det är meriterande om du har jobbat som systemutvecklare/programmerare i arbetslivet eller med egna hobbyprojekt.

Du ska ha allmänt goda kunskaper inom Java och C#. Det är meriterande om du arbetat som backendutvecklare inom C#. Det är även meriterande ifall du arbetat med hårdvara eller har tidigare erfarenhet av apputveckling. Du bör ha god förståelse för agila utvecklingsmetoder, exempelvis Scrum. Du ska även ha god förståelse av både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person ser vi gärna att du är ödmjuk, nyfiken, tekniskt intresserad, social och har ett eget driv i ditt arbete.

Tjänstens startdatum är så snart som rätt kandidat har hittats eller enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting. Intervjuer sker löpande. Vid frågor, vanligen kontakta ansvarig rekryterare på: Mattias.meyer@studentconsulting.com

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8160041

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.