Utvecklingsledare läkemedelshantering till vårdkvalitetsenheten, Luleå 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Utvecklingsledare läkemedelshantering till vårdkvalitetsenheten, Luleå
Arbetsplats: Vårdkvalitetsenheten, Sunderby sjukhus
Referensnummer: 198310

Om arbetsplatsen

Nu söker vi en kollega till oss på vårdkvalitetsenheten. Hos oss får du möjlighet att påverka regionens läkemedelshantering och läkemedelsförsörjning så att den sker på ett säkert och effektivt sätt.
Här finns regionens övergripande läkemedelsfunktion med ansvar för samordning av läkemedelsfrågorna i hela länet. Vi planerar, följer upp och ger stöd till rätt läkemedelsbehandling, läkemedelsförsörjning och läkemedelshantering på region- och verksamhetsnivå. Funktionsområdet samverkar även med länets kommuner och stödjer regionens politiska ledning med beredning och uppföljning av beslut. Här ingår även regionens läkemedelshanteringsgrupp. Gruppen arbetar med styrning och stöd för verksamheterna i de frågor som rör läkemedelsförsörjning och läkemedelshantering på sjukhusen och i primärvården. I avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd ingår även andra enheter såsom hälso- och sjukvårdsenheten, kanslienheten och säkerhetsenheten. Avdelningens arbetsområden inrymmer bl.a. patientsäkerhet, patientnämnden, hälsoinformatik och samordning av nationella överenskommelser.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad på vårdkvalitetsenheten inom avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd i regiondirektörens stab. Som utvecklingsledare i läkemedelshantering på vårdkvalitetsenheten kommer du att, tillsammans med verksamheterna, ansvara för att utveckla och förbättra regionens läkemedelshantering och läkemedelsförsörjning bland annat via olika arbetsgrupper både i regionen och sjukvårdsregionalt.
Samordningsansvaret för läkemedelshanteringsgruppen innebär kvalitetsgranskning, utveckling av rutiner, system och arbetssätt samt information/utbildning till regionens vårdverksamheter. Du kommer också att medverka i processer som rör läkemedelsupphandling, sortimentsstyrning och läkemedelsförsörjning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har några års yrkeserfarenhet från sjukvården inkluderat erfarenhet från läkemedelshantering. Det är även en fördel om du har tidigare administrativa erfarenheter och goda kunskaper i office-paketet.

Vi lägger stor vikt vid din personliga kompetens. För att lyckas i tjänsten är du kommunikativ, lyssnar och anpassar dig till situationen. Du är strategisk och ser på sakers långsiktiga betydelse. Vidare har du förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. I den här tjänsten arbetar du med läkemedel och det är därför viktigt att du är noggrann och strävar efter att hålla en hög kvalitet. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra. 

Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till deltid. Arbetstid dagtid. Tillträde 2019-11-01 eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Den här tjänsten är placerad på Sunderby sjukhus, men det förekommer resor till andra orter i Norrbotten.

Vill du veta mer?

Anders Bergström, enhetschef, 0920-28 00 01 eller 070-666 11 56
Eva Pettersson, sjukhusapotekare, 0920-28 21 54 eller 070-582 28 44

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Maria Sjöberg, Saco, 070-616 08 31
Elisabeth Lindblad, Vårdförbundet, 073-078 03 98
 
Sista ansökningsdag är den: 2019-09-03

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Sjukhusvägen 10, 95442 Södra Sunderbyn

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Sjukhusvägen 10, 95442 Södra Sunderbyn
Senaste dag: 2019-09-03
AMS-ID: 8400140

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.