Utvecklingssjuksköterska till MAVA vid Sunderby sjukhus 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: MAVA Sunderby sjukhus
Referensnummer: 197852

Om arbetsplatsen

Avdelningen har 20 vårdplatser varav 5 är intermediära platser med övervakningsmodul. Här arbetar vi tillsammans för att utveckla en hållbart organiserad akutvårdsenhet inom medicinsk slutenvård. Vårt gemensamma uppdrag är att vårda patienter som har ett akut medicinskt behov. Vi strävar efter en avdelning med hög kompetens för att ge bästa möjliga vård.
Det sker bland annat genom en stimulerande, utvecklande och lärande arbetsmiljö, men också genom goda utbildningsmöjligheter och kompetensutveckling.
Vi erbjuder löpande medicinska föreläsningar samt har obligatoriska utbildningar inom S-HLR och A-HLR och ProAct. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar medarbetare med olika bakgrund och etnicitet. Mava är en arbetsplats tillgänglig för alla.
Vi har startat vår intermediärenhet, ett arbete som är både stimulerande och utmanande. Där vårdar vi patienter med en förhöjd vårdnivå vilket innebär patienter som kräver övervakning i form av kardioskåp, täta kontroller etc. Patienter som inte är i behov av intensivvård.

Arbetsuppgifter

Som utvecklingssjuksköterska är du omvårdnadsexpert med ansvar för att med din specialistkunskap höja teamets kvalité och resultat i omvårdnaden genom att självständigt leda processer och utvecklingsarbeten utifrån ett personcentrerat förhållningssätt. Stödja teamet i verksamhetsnärarutiner för en trygg och säker vård av högkvalite, med yrkesetiken som grund är du en förebild och kulturbärare av etiskt förhållningssätt och förbättringskultur, du bidrar till att stödja kontinuerligt lärande i den dagliga verksamheten. Exempel på uppgifter kan vara att utveckla och följa upp rutiner, leda eller delta i utvecklingsarbeten, internutbilda och bistå kollegor för utveckling i generell och specifik omvårdnad.

Din bakgrund

Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års yrkeserfarenhet.
Meriterande för uppdraget är specialistsjuksköterskeexamen alternativt magister eller masterexamen i omvårdnad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmågor som att kunna leda utvecklingsprocesser, inspirera och skapa trygghet och få teamet med på förändringsprocessen är av stor vikt. Att kunna planera, genomföra och slutföra påbörjade uppdrag är andra viktiga egenskaper.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid.
Underställd enhetschefen på avdelningen.
Uppdraget är delat mellan utvecklingsuppdraget och kliniskt arbete, fördelningen görs upp i en överenskommelse mellan dig och enhetschefen och kan variera över tid.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Vill du veta mer?

Enhetschef, Helena Bergström, 0920-28 38 58, helena.bergstrom@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Cecilia Pekkala, 0920-28 20 42, cecilia.pekkala@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-03-04

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-04
AMS-ID: 8144439

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.