UX – designer med brinnande intresse för användarvänlighet 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du en fallenhet för färg, form, design och framför allt drivs av lusten att göra IT-lösningar riktigt användbara för kunder? isMobile söker dig som har viljan att utvecklas i din roll som UX-designer! Företaget präglas av en härlig gemenskap och framåtanda. Du kommer att ingå i tvärfunktionella team och arbeta nära dina kollegor för att forma optimala lösningar till kunder. Bli en del av ett växande företag med goda framtidsutsikter!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en UX-designer till isMobile.

Arbetet som UX-designer sker inhouse och du kommer att arbeta i tvärfunktionella team. Med 37 medarbetare på företaget är beslutsvägarna korta och för rätt person finns möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

För att du ska få en bra introduktion och rätt förutsättningar kommer du att bli tilldelad en erfaren mentor. Du kommer även att ingå i projekt från start så att du så snabbt som möjligt lär känna dina kollegor och får inblick i arbetet. Tjänsten passar både dig som är ny i karriären men också dig som har några års erfarenhet. Rollen formas utifrån dina erfarenheter och förutsättningar. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för UX-design och vilja att utvecklas!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos isMobile.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som UX-designer hos isMobile kommer att arbeta i projekt tillsammans med andra kollegor som har olika erfarenheter och roller. Ditt ansvar är att utveckla användarbarheten i både webbläsare och mobila plattformar för vår produkt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor skapa bästa lösningarna för isMobiles kunder som finns både i Sverige och runt om i Europa. På sikt kommer du även att ha kontakt med kunder och konsultera kring produkten.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en högskoleexamen inom interaktionsdesign, systemvetenskap, datavetenskap eller liknande

* Tidigare arbetat med både webbläsare samt mobila plattformar
* God kommunikationsförmåga i både tal och skrift på både svenska och engelska. Detta eftersom arbetet internt sker i huvudsak på svenska, men även engelska är viktigt då isMobiles kunder finns i hela Europa.

Det är meriterande om du:
* Har programmeringskunskaper inom Javascript samt förståelse för front-end utveckling i stor.

* Det är extra meriterande om du har kunskaper i back-end för att underlätta samarbetet med dina kollegor, men det är absolut inget krav.
* Det är även meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Vi ser även att du kan uppvisa en portfölj från tidigare projekt inom UX, antingen från tidigare arbeten eller fritidsprojekt.

Som person är du utåtriktad och en riktig lagspelare. Du uppskattar mötet med andra människor och bidrar med engagemang och positivitet i ditt arbete. Eftersom att du kommer att ingå i team med kollegor, och även på sikt ha kontakt med kunder, är du kommunikativ samt har god samarbetsförmåga. Avslutningsvis har du en fallenhet för design och användbarhet. Du är även nyfiken och har viljan och drivet att utvecklas!

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och isMobiles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

isMobile är ett produktbolag som arbetar med affärssystem med hög komplexitet. Centralt i Luleå hittar du isMobile i trevliga lokaler. Här är stämningen på kontoret högt värderad och teamkänsla samt framåtanda genomsyrar företagets värderingar. Tillsammans anordnar de fritids- och friskvårdsaktiviteter samt andra gemensamma sammankomster som exempelvis Workshops och gemensamma fika.

Läs mer om isMobile här.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2019-01-18
AMS-ID: 8072202

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.