Vaktmästare till Verksamhetsservice 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Nu söker vi en kollega för ett vikariat.

Arbetsuppgifter

Verksamhetsservice utför olika uppdrag till förskolor och skolor. Vaktmästarrollen på verksamhetsservice innehåller många olika arbetsuppgifter inom bl.a. fastighetsskötsel. Arbetet innebär tunga lyft.

Kompetens och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon form av byggnadsteknisk utbildning i kombination med erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Dokumenterad hantverksvana och erfarenheter av ?allt i allo?-uppdrag samt fastighetsskötsel är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver mycket kommunikation med personal och allmänheten. Egenskaper som flexibel, samarbetsorienterad, självgående och stort ansvarstagande är andra kvalifikationer som krävs i befattningen.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en 3 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning.

För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då handläggningstiden hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning bland personalen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök via vår hemsida www.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Antal tjänster

1

Adress

Kiruna kommun, Hjalmar Lundbohmsvägen 31, 98185 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kiruna kommun, Hjalmar Lundbohmsvägen 31, 98185 KIRUNA
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7797772

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.