Välkommen till Smarteyes – vi söker sommarvikarierande säljare till Piteå 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en serviceinriktad säljare och vill vara en del i ett expansivt företag där du som medarbetare är med och utvecklar verksamheten? Vill du dessutom arbeta i ett sammansvetsat team med goda utvecklingsmöjligheter och under förmånliga anställningsvillkor? Då är detta en tjänst för dig!

Om Smarteyes

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Vi på Smarteyes söker nu sommarvikarierande säljare till vår butik i Piteå. Som säljare är dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för butikens dagliga drift, utföra mätningar av glasögon, synfel samt ögats tryck. Du kommer att justera glasögon, utföra enklare reparationer och instruera kring hantering av glasögon och linser. Du kommer också assistera kunder vid val av båge.

Formella krav

– Erfarenhet från detaljhandeln
– Kommunikativ förmåga
– Förmåga att samarbeta

Personliga egenskaper

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Vidare är du modetresserad, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Start: Omgående

Anställningsform: sommarvikariat

Omfattning Deltid, ca 25 tim/v

Ort: Piteå

Lön: Enligt kollektivavtal

Kontaktperson: Butikschef Adam Wikström; adam.wikstrom@smarteyes.se

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.smarteyes.se

Antal tjänster

1

Adress

Optik Smart Eyes AB, Storgatan 47, 941 32 Piteå, 94132 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Optik Smart Eyes AB, Storgatan 47, 941 32 Piteå, 94132 Piteå
Senaste dag: 2018-05-13
AMS-ID: 7668879

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.