Värdetransportör sökes till kund i Luleå 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en ansvarstagande person? Gillar du att arbeta med service och har bra körvana? Vill du ha ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete med kundkontakt så kommer du att trivas i rollen som värdetransportör!

I arbetsuppgifterna ingår hämtning och lämning av pengar, tömma serviceboxar samt ladda uttagsautomater hos deras kunder. Som värdetransportör är du ansiktet utåt och representerar företaget i dina möten med deras kunder och kolleger. Vidare söker vi dig som är riskmedveten och besitter hög etik och moral. I jobbet ges du ett stort ansvar och det är av stor vikt att du alltid gör saker ordentligt och inte slarvar eller tar genvägar i dina tillvägagångssätt. Tjänsten är ett spännande och rörligt arbete där du varje dag möter andra människor. Tjänsten kommer att utgå från kundens kontor i Luleå.

Arbetstiderna är varierande och fastställs genom schema. Oftast mellan 6:00-22:00.

Din profil

Krav för att söka tjänsten:
– Fullgjord gymnasieutbildning
– Ostraffad
– Väktarutbildning 1 och 2 (VU1 och VU2)
– B-körkort

Erfarenhet av arbete som kombinerar kundbemötande, service och körning i tjänst såsom exempelvis budbilschaufför är meriterande. Goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska. Personliga egenskaper som är viktiga är att du är engagerad, ordningsam och serviceinriktad. Du skall ha god fysik och hälsa. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Detta är en rekrytering och StudentConsukting ansvarar för rekryteringsprocessen. Vi kommer att gå ut med företagsnamnet om du blir kallad på intervju. Tjänsten söks via vår webbplats. Tillträde sker så snart vi hittat rätt kandidat, skicka därför in din ansökan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-04-02
AMS-ID: 7596369

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.