Vårdlärare 100% tillsvidare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Vuxenutbildningen är en liten flexibel enhet med bra kollegor och korta beslutsvägar. Vi söker nu en vårdlärare på 100% till enheten.

Arbetsuppgifter

Vi jobbar utifrån aktuella mål- och styrdokument och jobbar för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd.
Du kommer vara en del av ett litet arbetslag och är den som ansvarar för vård- och omsorgsutbildningens kurser. Du kommer samverka med andra lärare och personal beroende på hur gruppsammansättningar och förutsättningar ser ut. Du kommer ansvara för dialog och samverkan när det gäller APL platser för elever som studerar hos oss. Du kommer både att undervisa själv och handleda elever som läser hos annan anordnare och på distans inom utbildningens alla olika kurser. Att validera kunskaper hos enskilda elever ingår också i jobbet som vårdlärare.

Kvalifikationer

Du ska vara lösningsinriktad och flexibel i ditt förhållningssätt och klara av att hantera elever med olika förutsättningar. Du ska ha en bred kännedom och kunskap inom området vård- och omsorg.
Meriterande är om du är utbildad vårdlärare och/eller har erfarenhet av att undervisat inom kommunal vuxenutbildning.

Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling.

Tillträde enl ök. Dock tidigast 2019-01-01. Intervjuer och urval sker löpande.

Lön
Lönen är individuell, ange löneanspråk.

Allmänt

Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.
Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN
Senaste dag: 2018-12-09
AMS-ID: 8012412

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.