Vårdpersonal till reusrspoolen 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Resurspoolen har i uppdrag att täcka den akuta frånvaron av ersättare inom vård och omsorg i socialförvaltningen. Behovet av personal hos socialförvaltningens verksamheter förändras ständigt, och det innebär att resurspoolen ska kunna anpassas utifrån kundernas behov av ersättare. Kunderna behöver personal dygnet runt vid akut frånvaro hos ordinarie personal.

Vi utgår från Gällivare kommuns värdegrund och strävar efter mångfald, effektivitet, nyskapande och attraktivitet för att öka kvalitén i uppdraget samt att arbeta utifrån att brukaren är i fokus. Vi ser det som en utmananing att förbättra kontinuiteten i verksamheterna. Du som ny är viktig och vi tycker det vore kul om du vill vara med i vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Att vara anställd i resurspoolen innebär att du ska vara flexibel och kunna arbeta inom socialförvaltningens alla verksamheter. Du kommer arbeta med äldre, funktionshindrade och barn. Du ska med kort varsel kunna byta arbetsplats utifrån var behov av personal finns. Du ska arbeta utifrån förvaltningens ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete samt har ansvar att dokumentera i verksamhetssystemet Viva.

Du kommer att komma i kontakt med brukare som har djur i hemmet samt att det även kan förekomma rökig miljö hos brukaren.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska vara flexibel och det är meriterande om du har arbetat inom olika verksamheter. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är en förutsättning. Meriterande är om du kan finska, meänkieli och samiska samt om du har tillgång till bil.

Vi behöver dig som känner det som en utmaning att arbeta på många olika arbetsplatser och som tycker att det är positivt att lära känna nya människor. Arbetet innebär att du får en hög och bred kompetens inom hela socialförvaltningen samt att det är ett spännande och varierande arbete. Du möter utvecklande och utmanande situationer i din roll som resurspool. Vi söker dig som är flexibel, utåtriktad, arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt. Vi ser det som självklart att du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten samt har fokus på brukarens behov.

Arbetstid/Varaktighet
2 Schemalagd f.n. dag, kväll, helg

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden.

Upplysningar

T.o.m. 13/7 Vik. Enhetschef Linda Larsson 0970-8187 73, 070-268 44 89
Fr.o.m. 16/7 Enhetschef Lena Larsson 0970-8189 83, 070-291 16 62

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Antal tjänster

1

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7795187

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.