Varm, engagerad och lekfull personlig assistent sökes till barnkund i Luleå 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?

* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar – Frösundaakademin
* Friskvård för visstidsanställda
* En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsterna?

För vår kunds räkning söker vi nu personliga assistenter i Luleå. Kunden är en glad och lekfull flicka med autism som bor med sin familj. Som assistent arbetar du där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet, det är därför bra om du trivs i vatten och har simvana.
Vi söker främst timvikarier som kan täcka upp vid ordinarie personals frånvaro, med chans till fast schemarad över tid. Arbetstiden varierar och är förlagd på dag, kväll, natt liksom helg. Som timvikarie värdesätter vi din förmåga att vara flexibel och tillgänglig.

Vidare ser vi att du som söker denna tjänst har en varm personlighet, att du är lekfull och gillar att pyssla och vara kreativ. Du är ansvarstagande, engagerad och lyhörd. För oss är det meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av lågaffektivt bemötande, NPF problematik, arbetat med bildstöd och/eller att du har erfarenhet av att arbeta med barn. Du är rökfri och har inga allergier mot pälsdjur och nötter.

Vi tycker framförallt att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.

Vi begär in utdrag från polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Antal tjänster

1

Adress

Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå
Senaste dag: 2019-05-31
AMS-ID: 8273463

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.