Värmeverkstekniker 14 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vi söker dig som har ett brinnande samt nyfiket teknikintresse och vill jobba med drift, underhåll plus utveckling av värmeverket. Inom värmeverkets verksamhet kan vi erbjuda dig ett varierande arbete i Pajala.

Arbetsuppgifter

I rollen som värmeverkstekniker arbetar du med drift av vår produktionsanläggning för fjärrvärme innefattande hela kedjan från värmeverk till slutkund. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av driftövervakning, rondering, optimering, driftomläggningar samt drift och underhåll på värmeverket och ledningsnätet. Arbetet innebär samarbete med kollegor såväl som andra aktörer, men även självständigt arbete ingår. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten vilket medför att du kan max ha 20 minuters resväg till arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom drift-/ maskinteknik och värmeproduktion. Du har stor erfarenhet av för tjänsten relevanta svetsarbeten. B-körkort och grundläggande datorvana är ett krav. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta självständigt, men även lätt för att samarbeta och dela med dig av din kunskap. Självklart har du ett intresse för energi och teknik och du motiveras av problemlösning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Anställningen kommer att vara hos Pajala kommun tekniska enheten. Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8024448

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.