Verksamhetschef för Boende och Stöd 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Socialförvaltningen söker verksamhetschef för Boende och Stöd. Du blir ansvarig för verksamhet riktat inom funktionsnedsättningsområdet, socialpsykiatrin, personlig assistans och boendestöd.

Det är en tillsvidaretjänst med tidsbegränsat chefsuppdrag på 3 år.

ARBETSUPPGIFTER

I ditt uppdrag som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för budget, uppföljning/utvärdering enligt kvalitetsledningssystemet. Ansvar för personal, verksamhetsutveckling, arbetsmiljö och förändringsarbete. Du ska driva och leda verksamheten och skapa förutsättningar för en hög brukarnöjdhet genom att ständigt omvärldsbevaka, utveckla och förbättra verksamheten. Ditt uppdrag är också att leda och utveckla verksamheten tillsammans med enhetscheferna . Du är direkt underställd förvaltningschefen och ingår i förvaltningschefens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har högskoleutbildning lämpad för verksamhetsområdet. Du har god erfarenhet av ledarskap. Du är strukturerad, har en tydlig drivkraft, är handlingskraftig, har beslutsförmåga, är kommunikativ och har förmåga att skapa tillit i organisationen.
Meriterande är erfarenhet av arbete inom en politisk styrd organisation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 8144392

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.