Verksamhetschef Medicinkliniken Gällivare Sjukhus 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Verksamhetschef Medicinkliniken Gällivare Sjukhus

Arbetsplats: Medicinkliniken Gällivare Sjukhus
Referensnummer: 197942

Om arbetsplatsen

I Malmfälten pågår spännande samhällsomvandlingar där gruvindustrin är en betydande näringsgren. I vårt område finns en fantastisk natur med närhet och stora möjligheter till naturupplevelser. Fjällvandring, längdskidåkning och utförsåkning är bara några av de aktiviteter som finns att tillgå under fritiden. I Gällivare når du Dundret, Sveriges högsta lågfjäll, efter 5 minuter med bil. Ishotellet i Jukkasjärvi, Kebnekaise är även de upplevelser av många andra som finns i vårt närområde.
 
Sjukvården i Regionen är uppdelad i Närsjukvård och Länssjukvård. Närsjukvården möter hela livets behov av hälso- och sjukvård. Närsjukvårdens uppdrag är att hålla samman och koordinera insatserna för de patienter som behöver sjukvård ofta och av många. Arbetet sker i nära samverkan med övriga vårdaktörer i regionen och kommunerna.
Verksamhetsområden i Närsjukvården är vuxenpsykiatri, internmedicin/rehabilitering, primärvård och akut omhändertagande.
 
Medicin/Rehabkliniken tillhör division Närsjukvård och har tre somatiska vårdavdelningar som innefattar vårdplatser för internmedicin och medicinsk rehabilitering med akut strokevård, ortopedi/kirurgi/urologi samt palliativ vård. Här finns även dialysmottagning, cytostatikamottagning, öppenvårdsrehabilitering samt en gemensam specialistmottagning.

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Norrbotten förväntas du arbeta för hög kvalitet och kostnadseffektivitet i verksamheten. Tillsammans med ledningsgruppen och dina medarbetare ska du styra mot tydliga mål och ständiga förbättringar kopplade till mål och resultat. Du är en närvarande ledare som ger möjlighet till utveckling, inflytande och ansvarstagande. Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamhets-, personal-, ekonomi- samt arbetsmiljöfrågor. Du ansvarar för att delta i utvecklingen för hela division Närsjukvård. Du ska aktivt medverka till ett gott samarbetsklimat med våra samverkanspartners såväl internt som externt. Du är direkt underställd Närsjukvårdschefen och ingår i dennes ledningsgrupp.

Din bakgrund

Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning samt mångårig ledarskapserfarenhet. Du är en trygg ledare som ser till helheten och arbetar för ständiga förbättringar kopplat till mål och resultat. Du arbetar strukturerat och är tydlig i din kommunikation. Vi ser gärna att du i tidigare roller arbetat med organisationsförändringar och utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

Anställningsfakta

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år. Du är placerad i Gällivare på Medicinkliniken. Tjänsten är på heltid och arbetstiden förlagd måndag-fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Regionen tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta närsjukvårdschef Gällivare/Kiruna Gitt Ström 0970-19441 eller 070-347 81 32 gitt.strom@norrbotten.se
 
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.

Fackliga företrädare

Vision, Lena Nysjö lena.nysjo@norrbotten.se
SACO, Jenny Berglund 0980-730 57
Kommunal, Kristina Nilsson Marttala 0970-194 09
Norrbottens läkarförbund, Tone Antonsson 070-734 46 77
Vårdförbundet, Lena Gustafsson 073-080 37 95 eller lena.gustafsson@vardforbundet.se
 
 
Sista ansökningsdag är den: 2019-03-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Källgatan 14, 98282 Gällivare

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Källgatan 14, 98282 Gällivare
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8195248

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.