Verksamhetschef till Socialtjänsten 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Inom socialtjänsten i Pajala händer det många intressanta saker nu. Dels har vi att förvalta det som fungerar bra, dels har vi att anta de utmaningar vi ser framför oss. Vår organisation är transperent och utvecklingsinriktad. Vår erfarne verksamhetschef lämnar uppdraget som verksamhetschef och det ger möjlighet för någon annan att ta vid detta viktiga uppdrag.

Arbetsuppgifter

I verksamhetschefensuppdrag ingår budget-, personal- och verksamhetsansvar. Verksamhetschefen är chef för enhetscheferna inom äldreomsorgen och LSS verksamheter. Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för berörda verksamheter, ska vara ett stöd för enhetscheferna i sitt uppdrag samt vara en viktig funktion i det förvaltnings- / kommunövergripande arbetet. Det innebär att man måste klara av att se både det lilla och det stora.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning med koppling till uppdraget är ett krav.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap, att samverkan och utveckling kännetecknar din ledarprofil.
Storvikt kommer att läggas på personliglämplighet.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7777798

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.