Verksamhetsutvecklare IKT Skolutvecklingscentrum 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens möjligheter och utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Skolutvecklingscentrum är en ny verksamhet som kommer att samla de befintliga avdelningarna inom områdena Elevhälsa, Information, Kommunikation och Teknik samt Nyanländas lärande till en gemensam verksamhet. Skolutvecklingscentrum blir en plattform för skolutveckling när Bodens skola 2025 implementeras i verksamheterna. Enheten ska vara nära sammanlänkad med förskole- och skolenheterna och stödja praktiknära forskning och ses som samordnare av utbildningsförvaltningens insatser för skolutveckling. Denna nya enhet kommer öka möjligheterna att tillvarata resurserna på ett effektivt sätt samtidigt som de olika yrkesgruppernas spetskompetens och egenart bevaras och utvecklas. Skolutvecklingscentrum kommer att ansvara för implementering av processer, flöden och rutiner tex inkluderande lärmiljöer, förvaltningsövergripande handlingsplaner etc.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en engagerad, lagspelande verksamhetsutvecklare till IKT inom Skolutvecklingscentrum. Som verksamhetsutvecklare kommer du direkt under chef skolutvecklingscentrums ledning ansvara för att driva verksamhetsutveckling inom ITK. I ditt uppdrag kommer du arbeta med utveckling av verksamhetens digitala verksamhetsstöd till för-, grund- och gymnasieskolan.

Du kommer tillsammans med övriga medarbetare på Skolutvecklingscentrum att driva och stödja den digitala utvecklingen ute i verksamheten med mål att införa den Nationella digitaliseringsstrategin för skolväsendet anpassat till Bodens skola 2025.

I det dagliga arbetet ingår även att stödja verksamheten i befintliga IT-stöd tex. TEAMS, IST Lärande, Untis m.fl.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har lärarexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har arbetat inom skola eller med utbildningsfrågor ett antal år.

Vi söker en person som är trygg i sin yrkesroll och som med stort engagemang kan leda andra, samt är beredd att ta ansvar och initiativ i arbetet. Som verksamhetsutvecklare är det viktigt att du har god samarmarbets- och analysförmåga och är genuint intresserad av skolans digitalisering. Du har en vana att arbeta med lärplattformar, exempelvis IST Lärande och du känner dig trygg med dessa system. Du har förmåga att arbeta självständigt men det är viktigt att du har erfarenhet av och har intresse för kollegiala samverkansformer. Du har god förmåga att kommunicera på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt. Du har en positiv människosyn och är en glädjespridare som skapar engagemang och delaktighet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Elevhälsan, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Elevhälsan, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN
Senaste dag: 2019-08-25
AMS-ID: 8362348

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.