Verkställande funktionär (VF) 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som verkställande funktionär (VF) ansvarar du för Stiftelsen Arjeploghus verksamhet vilken omfattar uthyrning och förvaltning av Stiftelsen Arjeploghus hyresfastigheter. Du ansvarar med långsiktig underhållsplanering, du planerar renoveringsarbeten i fastighetsbeståndet, genomför upphandlingar och hanterar avtal. Du har personalansvar vilket idag omfattar ett antal fastighetsskötare/hantverkare samt bostadsförmedlare.

Arbetsuppgifter

Idag omfattar uppdraget bland annat löpande administration, upphandlingar enligt LOU, upprättande av budget, uppföljningsarbete och prognoser. Uppdraget omfattar även att upprätthålla en övergripande underhållsplan och verksamhetsplan samt ansvar för att verksamhet och resultat utvecklas enligt budget, planer och målsättningar.

Kvalifikationer

Du är en tydlig men ändå flexibel ledare som tycker om att jobba i grupp men samtidigt är van att ta egna initiativ och driva egna projekt. Du är ansvarsfull, social och serviceinriktad med en hög samarbetsförmåga.

Du bör ha en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot fastigheter/bygg eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har ett ekonomiskt sinne med kunskaper inom fastighetsekonomi samt har erfarenhet av budgetarbete.

Antal tjänster

1

Adress

Stiftelsen Arjeplogshus, Storgatan 20, 93831 ARJEPLOG

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Stiftelsen Arjeplogshus, Storgatan 20, 93831 ARJEPLOG
Senaste dag: 2018-07-30
AMS-ID: 0018-397505

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.