Veterinär till Distriktsveterinärerna Piteå / Älvsbyn 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Vi på distriktet Södra Norrbotten är ett blandat gäng med veterinärer, legitimerad djursjukskötare och djurvårdare som hjälps åt att ta hand om våra kunder på dagarna. Mixen av olika åldrar, erfarenhet och kompetens gör att vi kompletterar varandra bra. Distriktet består av två mottagningar, en mindre i Piteå och en i Älvsbyn. I Älvsbyn har vi precis flyttat in till nya lokaler med bland annat utrustning såsom röntgen, tandutrustning, gasnarkos för smådjur m.m.

Är du nyfiken på vilka vi är? Under ”Jobba hos oss” på www.distriktsveterinarerna.se kan du läsa mer och se bilder från vår vardag.

ARBETSUPPGIFTER

Som veterinär ingår du i beredskapsarbetet där merparten är nöt och hästresor. På smådjur gör vi allt från vaccineringar till mindre operationer och tandbehandlingar. Ingen dag är den andra lik då vi har så varierande djurslag och åkommor. Arbetet svänger även en del med årstiden, tex lamningar och fölningar på våren medans koliker och skador på jakthundar kommer under hösten.

Vi täcker ett relativt stort område vilket kan innebära längre bilresor. Bilkörning är en naturlig del i arbetet och du behöver känna dig bekväm med det. Eget ansvar och självständiga beslut är en del av vardagen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som gillar bredden som vi har att erbjuda när det gäller djurslagen men som också kanske känner extra för häst eller smådjur eller varför inte både och.
Som person är du flexibel och serviceinriktad gentemot våra kunder och dina kollegor. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra men du kan också vara självgående. Vidare har du ett gott omdöme och fattar beslut i linje med Distriktsveterinärernas riktlinjer. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Antal tjänster

2

Adress

Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord, 55182, 55182 Jönköping

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord, 55182, 55182 Jönköping
Senaste dag: 2018-03-25
AMS-ID: 7612328

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.