Vi söker CE – chaufförer till uppdrag i Kiruna! 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bor du eller kan du tänka dig att jobba i norra Sverige? Detta är en glimrande möjlighet för dig att få använda dina egenskaper som CE-chaufför och samtidigt få uppleva den svenska naturen.

Vi är på jakt efter duktiga och trygga chaufförer som kan köra på Norrlands vägar. Du kommer att köra semitrailer och ha din bas i Kiruna. Detta är ett tekniskt krävande uppdrag, och du kommer till största del köra på smala vintervägar bland höga fjäll och breda ängar. Här får du möjligheten att uppleva en fantastik natur!

Arbetsuppgifter:
– Du kommer att ha varierande transportuppdrag
– Hantering och säkring av last
– Underhåll av utstyr

Du kommer att bli ansatt av StudentConsulting och arbeta som konsulent hos vår kund. Du kommer att arbeta heltid, köra linjetrafik och ha olika körutter beroende på kundens behov. Du kommer primärt att till att köra mellan Kiruna och norra Norge. Du kommer att ha varierande arbetstider och köra skift. Uppdraget startar så snart vi har hittat riktig kandidat. Du kommer att få upplärning med full betalning i starten av ditt uppdrag. Jobbet är i utgångspunkt ett engagemang, men det finns möjligheter för förlängning av ditt uppdrag samt fast anställning.

Din profil

Krav:
– CE-kort
– Digitalt förarkort
– Giltig YKB
– Kommunicera på skandinaviska
– Tillgång till egen personbil är en fördel, men inte ett krav

Personliga egenskaper

– Ansvar- och kvalitetsmedveten
– Självständig och pliktuppfyllande
– Flexibel

Låter det intressant? Vi behandlar sökandena och tar kontakt med kandidater för intervjuer fortlöpande, så ta chansen och sök redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

2

Adress

StudentConsulting, Sveavägen 168, 11346 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Sveavägen 168, 11346 Stockholm
Senaste dag: 2018-03-30
AMS-ID: 7575708

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.