Vi söker chaufförer C – kort – Träffa oss på evenemang Jobbchansen 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi finns på Arbetsförmedlingen på evenemang Jobbchansen. Kom och träffa oss så berättar vi mer.
Dag: torsdag 23 maj
Tid: 13-15
Adress: Magasingatan 9.

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster.

Vi söker nu 4 Chaufförer med C-kort till vår rangeringsterminal i Luleå Dina arbetsuppgifter Varje dag flödar enorma mängder varor genom våra lageravdelningar och ut till våra kunder och ditt ansvar är att distribuera varorna till våra kunder i vårt distributionsområde, som innefattar Luleå och Boden. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos kund samt återtagande av rullbullar och frysskåp och ibland returer från våra kunder. Dessutom förekommer visst rangeringsarbete. Du kommer träffa våra kunder dagligen vilket gör att vi ställer höga krav på trevligt bemötande, servicevilja, engagemang och en väl utvecklad samarbetsförmåga. Vad vi söker vi hos dig

Du behöver ha körkort med C-behörighet, digitalt förarkort, giltigt yrkeskompetensbevis samt erfarenhet av chaufförsarbete. Har du även ADR 1.3, E-behörighet och vana från distribution av livsmedel så är det starkt meriterande liksom god lokalkännedom.

Antal tjänster

4

Adress

Martin & Servera Logistik AB, Box 3067, 97347 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Martin & Servera Logistik AB, Box 3067, 97347 LULEÅ
Senaste dag: 2019-05-23
AMS-ID: 0019-280719

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.