Vi söker dig som vill arbeta heltid inom skol – och förskoleköken i Boden. 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du utbildad kock/kokerska och/eller har erfarenhet av arbete i storkök?

I samarbete med Bodens kommun söker vi dig som vill arbeta heltid som kock/kokerska i skol- och förskoleköken. Arbetet utförs främst på vardagar, dagtid. Arbete under helg och sen eftermiddag förekommer dock emellanåt. Det är en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil eftersom arbetsplatserna varierar.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till förskolor och skolor i Bodens kommun.

Din profil

Vi söker dig med utbildning och/eller några års erfarenhet inom matlagning till restaurang, förskola, skola eller liknande. Tjänsten innefattar en del beräknande och inköp, det är därför meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom ekonomi. Du ska också vara duktig på att arbeta självständigt eftersom du delvis kommer att arbeta ensam i köken.

Som person önskar vi att du är positiv, flexibel, ansvarstagande och strukturerad. För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vid frågor rörande tjänsten är ni välkomna att kontakta Therese Isaksson på 072-21 45 329.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

3

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-12-21
AMS-ID: 8061823

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.