Vi söker en Fastighetsförvaltare i Luleå 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Till vårt kontor i Luleå söker vi en engagerande och entusiasmerande Fastighetsförvaltare som har ansvar för att leda och utveckla vårt  team om ca.6 personer. Du kommer tillsammans med teamet ha ansvar för ca 1300 lägenheter.
 
Som ledare för vårt kontor är du en nyckelperson för att bibehålla och stärka vår verksamhet och kultur som stärker vårt varumärke och ger våra hyresgäster en upplevelse av oss som en god hyresvärd. Du ansvarar för budget, resultat, verksamhetsplanering, uppföljning och kostnadskontroll. I rollen ligger också ansvar för fastighetsteknik, skötsel, felavhjälpande underhåll, inköp, entreprenörskontakter, kvalitetskontroll, myndighetskontakter, skadehantering samt översyn av underhålls-och ombyggnadsprojekt. Kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster och dialog kring deras önskemål och behov är en röd tråd i din vardag! 
 

Din profil

Du har minst tre års yrkeserfarenhet av att förvalta bostadsfastigheter och i roller som ledare. Du är van att ha resultatansvar och att jobba med ekonomisk uppföljning och vi ser gärna att du har viss byggteknisk kunskap. En teoretisk Förvaltarutbildning eller relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom fastighetsförvaltning är starkt meriterande.
 
Som person är du en strukturerad person som kombinerar en god administrativ förmåga med kreativ problemlösning. Du är prestigelös, får energi av att se dina medarbetare att utvecklas och är en stark relationsbyggare och kommunikatör. Att du uttrycker dig flytande i svenska, har B-körkort och utan problem behärskar olika IT-miljöer och Officepaketet ser vi som en självklarhet.
 
Starkt meriterande är det om du har erfarenhet av att jobba i Vitec samt har utbildning och/eller erfarenhet av Heta arbeten, SBA samt hyresrätt. Kritiskt i rollen är att du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer samt är en naturlig ledare.
 

Heimstaden

Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Affärsmässighet, Omtanke och Nytänkande. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat.  
 
Ansökan  
Personligt brev och CV välkomnas senast 7 april. Vi gör löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.

Antal tjänster

1

Adress

Heimstaden AB, Gammelstadsvägen 19, 97334 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Heimstaden AB, Gammelstadsvägen 19, 97334 Luleå
Senaste dag: 2018-04-07
AMS-ID: 7619069

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.