Vi söker en Säljcoach / Butikschef till vår butik i Luleå 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Drömmer du om nya spännande utmaningar, vill du ha en förändring? – Fortsätt läs!

Vi söker dig som har ett driv som vill arbeta med mode, älskar försäljning och som brinner för att utveckla andra genom ett stort engagemang för människor och
ledarskap. Vi förväntar oss att du har jobbat som säljare så att du vet vad du pratar om och kan förmedla det till andra.
Erfarenhet av ledarskap är meriterande.

Som Säljcoach/Butikschef hos Berlins är du en viktig förebild för dina medarbetare. Det handlar om daglig coaching, uppföljning och feedback med ett fokus på att utveckla säljarna till de allra bästa. Det innebär att du själv tycker om att jobba med allt praktiskt arbete på golvet, ge kundservice och sälja varor.

För oss är det viktigt att inspirera och ta till vara på våra kunder för att ge dem en speciell upplevelse så att de väljer att komma tillbaka. Vi arrangerar modevisningar, kundkvällar, underklädeskvällar etc. och du förväntas ta ansvar och vara delaktig i planering och genomförande.

Som Säljcoach får du mycket fria händer och arbetskamrater som är vana att ta ansvar och ge järnet på jobbet. Handeln står inför många spännande utmaningar och som Säljcoach får du stora möjligheter att påverka vår utveckling.

Vi kan erbjuda dig ett roligt jobb med möjligheter att utvecklas i din roll som säljare och ledare i ett företag med hög fart, högt i tak, drivna medarbetare och mycket vilja.

Vi ser fram emot din ansökan som skall vara oss tillhanda senast måndag 30/4
via mail till ove@berlinsfashion.se

Antal tjänster

1

Adress

Berlins, Köpmangatan 40 C, 97233 LULEÅ

E-post för ansökan

ove@berlinsfashion.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Berlins, Köpmangatan 40 C, 97233 LULEÅ
Senaste dag: 2018-04-30
AMS-ID: 0018-221846

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.