Vi söker gruppträningsinstruktörer till Luleå – Gärna med branschvana 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv? Tycker du dessutom om att arbeta med ledarskap och utveckling? Älskar du att stå i centrum? Då är du den vi söker!

Du har själv stor erfarenhet av att gå på eller själv leda klasser. Utbildning är inget måste för dig som söker, för rätt person står vi för Utbildning. Om du däremot tidigare har arbetat som gruppträningsinstruktör får du tillgodoräkna dig din branschvana mot våran lönetrappa.

Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1-5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra deltagare genom en gruppträningsklass!

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer.

Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Antal tjänster

2

Adress

Fitness24Seven, STORA SÖDERGATAN 4, 22223 Lund

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Fitness24Seven, STORA SÖDERGATAN 4, 22223 Lund
Senaste dag: 2019-02-22
AMS-ID: 8146828

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.