Vi söker Lageransvarig till Gruvmedia underjord i Kiruna 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Är du en person som gillar ordning och reda? Tycker du om att kunna planera ditt arbete självständigt? Är du en person som värdesätter god service? Då är detta en tjänst som passar dig! Just nu söker vi på Gruvmedia en lageransvarig till vår arbetsplats. Gruvmedia bygger, underhåller och utför akut felavhjälpning på infrastrukturen i Kirunas underjordgruva. Infrastrukturen består av sekundärventilation, borrvatten, dräneringsvägar, dricksvatten, elanläggningar (upp till 1000v) samt fasta vattenreningsanläggningar. Som lageransvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att beställa och hålla ordning på utrustning / komponenter som Gruvmedia arbetar med. Exempelvis rör, duk, elkabel, fläkta, pumpar med mera. Beställning av utrustning sker via LKAB:s inköpssystem Movex och Symbrio Gruvmedia strävar efter en arbetsplats med mångfald och söker därför personer med olika erfarenheter och bakgrund.

Dina kvalifikationer

Godkända slutbetyg från gymnasiet samt B-körkort är grundkrav för alla tjänster på LKAB. Vi söker dig som är ordningsam och är van att arbeta målorienterat, kan ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du innehar C-kort , truck , hjullastare. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid Anställningsform: Provanställning Rekrytering och urval kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För mer information om tjänsten kontakta produktionschef Hans Bodén, tel: 0980-718 71

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2019-01-06
AMS-ID: 0018-676352

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.