Vi söker Lagerarbetare – Träffa oss på evenemang Jobbchansen 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi finns på Arbetsförmedlingen på evenemang Jobbchansen. Kom och träffa oss så berättar vi mer.
Dag: torsdag 23 maj
Tid: 13-15
Adress: Magasingatan 9.

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster.

Vi söker nu 1 lagerarbetare med BE-behörighet till vår rangeringsterminal i Luleå!
Dina arbetsuppgifter: Varje dag flödar stora mängder varor genom våra lager, vidare till våra rangeringsorter och sedan ut till våra kunder. Ditt ansvar blir att rangera de burar och frysskåp som kommer till terminalen och säkerställa att bilarna lastas på rätt sätt och därmed kan avgå i rätt tid till våra kunder. Du ansvarar även för att returer från våra kunder samt tomgods som är snyggt och prydligt sorterat kommer tillbaka till lagret i Umeå i enlighet med våra kvalitetsregelverk. Viss del chaufförsarbete kommer även att ingå i tjänsten.

Vad vi söker hos dig Vi söker dig som har erfarenhet från lager- och/eller utlastningsarbete och kunskap om hur arbetet fungerar i en logistikorganisation. Vi ser gärna att du har erfarenhet från något liknande arbete där samarbete och kommunikation mellan avdelningar har krävts. Har du erfarenhet av chaufförsarbete och goda geografikunskaper kan det underlätta ditt arbete. Som person tycker du om att skapa kontakt med människor. Du har förmågan att arbeta strukturerat med ordning och reda omkring dig. När det är mycket att göra och tidsschemat blir tajt är du den som ser möjligheter och tar initiativ till lösningar som gör att avgångstiderna kan hållas. Du har erfarenhet av att arbeta mot mål, ser vikten av uppföljning och självklart levererar du efter satta tidsramar. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och tar stort ansvar för ditt arbete. För oss är det viktigt att du är engagerad och positiv, även i situationer när många saker händer samtidigt.

Antal tjänster

1

Adress

Martin & Servera Logistik AB, Box 3067, 97347 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Martin & Servera Logistik AB, Box 3067, 97347 LULEÅ
Senaste dag: 2019-05-23
AMS-ID: 0019-280783

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.