Vi söker läkare / ST läkare 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Haparanda hälsocentral
Referensnummer: 196152

Om arbetsplatsen

Välkommen till Haparanda hälsocentral. Hos oss får du ett bemötande byggt på respekt, helhetssyn och professionellt kunnande.
Haparanda hälsocentral bedrivs enligt glesbygdsmodellen som innebär integrering av läkarmottagning och distriktsvård med BVC, MVC, och ambulans.
Till verksamheten hör även fysioterapi/sjukgymnastik och arbetsterapi, medicinsk fotvård, ljusbehandling samt eget lab och röntgen.

Vi jobbar som ett team och avståndet mellan de olika befattningshavarna är kort. Vi har en relativt liten välfungerande hälsocentral med personal som kan jobba flexibelt över gränserna mellan de olika enheterna.

Du kan själv som läkare på hälsocentralen välja om du vill ingå i vår samjourslinje på Kalix sjukhus. Samjour innebär att du som läkare tjänstgör på akutmottagningen där vi bara har en jourlinje. Du ansvarar även för inneliggande patienter under jourtid. Medicinbakjour och narkosjour finns i Kalix, medan övriga jourer finns på Sunderby sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som läkare på vår Hälsocentral omfattar arbetet det breda allmänmedicinska området, där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet är självständigt men med ett team som samverkar och kollegial handledning.

Kompetenser som vi anser är viktiga att du har som läkare, Kvalité i ditt dagliga arbete med vision om bästa livet och bästa hälsan för våra medborgare. Vi ser att du har en samarbetsförmåga med en helhetssyn för verksamhetens bästa. Du är kreativ och strukturerad och serviceinriktad.

Meriterande är om du har en ekonomisk medvetenhet och är resultatfokuserad. Gärna med att vara relationsskapande och flexibel och kan ställa om utifrån förändrade förutsättningar.

Din bakgrund

Du är legitimerad läkare med svensk legitimation, eventuellt har du annan specialitet som är lämplig inom primärvård och intresse av att prova på allmän medicin. T.ex. specialist inom invärtes medicin eller Geriatrik. Du måste ha språkkunskaper i svenska på lägst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Vi kan även erbjuda ST utbildning med bra upplägg, förmånligt och med hög kvalité.

Vi erbjuder även svenska undervisning och hjälp med att få svensk läkarlegitimation. Du kan jobba som underläkare och studera svenska tills du har fått din legitimation.

Skatteförmåner finns för dig som pendlar till Haparanda från Finland med en kommun emellan.

Vi kan bjuda in läkare med familj för besök i Haparanda. Förmedla kontakter för ev. make/make/sambo som också är intresserad av att jobba i Sverige/Haparanda, även inom andra områden. Här har vi bra kontaktnät med tex kommunen.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning eller visstid enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad 100 %

Arbetstider Dagtid. Om så önskas kan jour ingå i ditt arbete.

Vill du veta mer?

Mervi Rundgren

Verksamhetschef

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Maria Almqvist, 0923-761 33, maria.almqvist@norrbotten.se
Kommunal Märit Söderlund, 070-231 30 01, marit.soderlund@norrbotten.se
NLF Avishai Weinstock, 0926-798 03, avishai.weinstock@norrbotten.se
Vision Dan-Christer Nilsson, 070-515 04 94, dan-christer.nilsson@norrbotten.se
SACO Maria Sjöberg, 0920-28 43 59, maria.s.sjoberg@Norrbotten.se
 

Sista ansökningsdag är den: 20180831

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-08-31
AMS-ID: 7800207

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.