Vi söker nästa expert inom inköp för uppdrag i Boden 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du erfarenhet av inköpsarbete inom offentlig upphandling och således kunskaper i Lagen om offentlig upphandling (LOU)? Just nu söker vi nya medarbetare till en spännande kund i Boden. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget

Vår kund inom offentlig sektor med en spännande inriktning söker just nu tre stycken inköpare som kan starta efter sommaren och arbeta heltid i cirka sex månader med chans till förlängning. Här arbetar du i en intressant miljö med placering i Boden.

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare hos vår kund kommer du att administrera och genomföra inköp av varor och tjänster i enlighet medlagenom offentlig upphandling.Utöver detta kommer du att att genomföra kvalificerade avrop och förnyade konkurrensutsättningar från ramavtal, göra direktupphandlingar och upphandlingar i egen regi. För rollen ser vi att du har kunskaper om LOU samt avropshantering. Vidare behöver du vara resultatinriktad och öppen i din kommunikation samt besitta en god samarbetsförmåga.

Dina kvalifikationer

– Gymnasieexamen
– Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet på området
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
– God datorvana
– Kunskaper i lag (2007:1091) om offentlig upphandling

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Antal tjänster

1

Adress

Bemannia, Boden Central Station, 96161 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bemannia, Boden Central Station, 96161 Boden
Senaste dag: 2019-07-23
AMS-ID: 8311589

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.