Vi söker nu dig som vill vikariera som kock eller köksbiträde 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en flexibel, ansvarstagande och strukturerad person? Är du utbildad kock, ekonomibiträde och/eller har erfarenhet som köksbiträde?

Vi utökar just nu vår vikariepool och är i stort behov av nya medarbetare som vill jobba i kök. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till Bodens kommun. Arbetet utförs främst på vardagar men även helgarbete förekommer.

Vi erbjuder ett varierande och stimulerande jobb i förskolekök och skolkök. Vi söker kockar, ekonomibiträden och köksbiträden och tillsätter både deltid och extratjänster.

Vi på StudentConsulting strävar efter att ha god kontakt med- och är måna om våra konsulter. Vi erbjuder våra anställda förmåner så som hockeybiljetter till vissa av Luleå hockeys hemmamatcher. Även konsultaktiviteter så som julbord och vårpicknic.

Din profil

Du som söker ska vara flexibel, ansvarstagande och strukturerad. Du är antingen utbildad kock, ekonomibiträde eller har erfarenhet som köksbiträde. Det förekommer både ensamarbete och arbete tillsammans med kollegor. Det är därför viktigt att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.

Tjänsten innefattar en del ekonomi i form av beräknande och inköp, därför är det meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom ekonomi.

Eftersom arbetsplatserna är förlagda runt om i hela Bodens kommun är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

Låter detta som jobbet för dig? – Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande. För frågor kring tjänsten kontakta kundansvarig på uppdraget, Madeleine Forsbäck på 070-541 87 27. Eller rekryterare, Therese Isaksson på 072-214 53 29.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

3

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-04-05
AMS-ID: 8192720

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.